Våre lærere

Martine Short

Da jeg var 19 år tok jeg steget inn i yogaens verden og forelsket meg fullstendig. Min grunnutdanning kommer fra to fantastiske mennesker - Peo og Parvati. 

 • Yogalærerutdannelsen I Oslo/Yogaprosess (1000 t).

 • Chakra fordypning (200t)

 • Yin Yoga (50t)

 • Spesialutdannelse - Yoga for gravide.

 • Kriya Yoga og Yogawheel kurs.

 

Startet egen bedrift i 2014 og med det har jeg fått undervise ansatte på sykehjem og i barnehage, ungdommer på folkehøyskole, samt innsatte i Bergen Fengsel. Det har gitt meg mye inspirasjon og lærdom å få undervise på så mange arenaer.  Holder også utdanning, kurs og workshops for kommende yogalærere.

 

Det var meditasjonen og pusteøvelsene som først tiltrakk meg. Så kom de fysiske øvelsene og innsikten i hvordan kroppen egentlig kan fungere. Yoga ble et verktøy, som kunne hjelpe og støtte meg i min ellers urolige hverdag. Den har gjort meg tryggere, i meg selv og sammen med andre.

 

Det er noe eget ved å være i ens kropp, virkelig tilstede i hver eneste bevegelse, sammen med pusten og sinnets aktivitet. Jeg ønsker å kunne tilby det helhetlige, det organiske, det som styrker, men også roer. Mitt mål er å fremme yoga som noe alle kan praktisere. Jeg elsker å utvide horisonten og få leve av å tilby denne helsefremmende formen for praksis til alle og enhver.  

 

"Yoga is the poetry of movement "  

Elisabeth G. Heradstveit

Elisabeth har vært yogalærer siden 2013 med følgende utdanning/kurs:

 • Internasjonal KRI-sertifisert KundaliniYoga lærer

 • Just Breathe Emotional Yoga TT

 • MediYoga (medisinsk yoga) lærerutdanning.

 • SpaYoga kurs og Puste kurs.

 • Yin yoga instruktør utdanning.

 

Elisabeth sitt utgangspunkt for yoga var å forbedre fleksibiliteten og energiflyten i kroppen. 

Yoga har for henne hatt like stor positiv innvirkning på helsen mentalt og emosjonelt, som på den fysiske kroppen. 

 

"Opplevelsen av større bevissthet og en dypere kontakt med meg selv var fantastisk. Jeg ble sjef i eget liv og ble kvitt en god del uheldige tankemønstre og bekymringer, som hadde slått rot i kropp og sinn. Selvtilliten og egenkjærlighet fikk fokus, noe som påvirket og forbedret livskvalitet min" 

 

Som lærer ønsker hun fra hele sitt hjerte å dele alt yogaen har å by på. Yoga hjelper deg til å føle deg mer hel og glad, sterk og kjærlig og det blir lettere å leve i harmoni med deg selv og andre. 

 

Spesialfelt;

Kundalini, Mediyoga og Yin

 

Gjennom den terapautisk yogaformen Kundalini, kan du lære deg å bli din egen terapaut. 

MediYoga (medisinsk yoga) passer for alle uansett form, styrke og fleksibilitet. 

Både Yin og MediYoga er fine å begynne med, om du har plager i rygg, nakke, hofter. 

 

“What are you grateful for today?” 

Tine Samdal Olson

Jeg er Yoga Alliance sertifisert lærer med 200hrs Multi style yoga utdanning, med spesialisering innen Hatha og Ashtanga fra India i 2015. Noen år senere tok jeg 50hrs Yin yoga utdanning i Norge. 

Jeg har vært “altmulig” instruktør på StudioNOR siden 1999 og yogainstruktør siden 2014. 

Er så heldig å få drive StudioNOR og nå også YogaNOR - en ny drøm som har gått i oppfyllelse….

 

Livet mitt er best når jeg kjenner på kontrastene. Personlig er jeg mest yang, men yogaen har lært meg å balansere og lytte til kroppen. På den måten finner jeg lyst og energi til å gjøre det jeg vil. For meg er yoga mer enn fysiske posisjoner - den er blitt en del av meg, mine tanker, handlinger og valg. 

 

“Yoga er en livsstil som gjør livet mer meningsfylt - den beste medisin for kropp og sinn”

Hilde Rongevær

Jeg har Ylab Pilates utdanning, har vært på S&B yogakurs med Benedicte Klemetsen, samt diverse yogakurs og workshops innen Fitness yoga, yoga flow, trygg rygg, alignment, coreyoga, hofteåpnere og håndstående.

 

Jeg er glad i yoga med en del bevegelse, styrkeutfordringer, mobilitetsdeler og god variasjon. 

Det jeg verdsetter mest er å strekke, tøye og jobbe med mobiliteten. Yoga har lært meg mer om meg selv og min egen trening. Jeg har også lært mye om og av mine deltakere, som kommer med sine vondter og svakheter og jobber som helter med både kropp og hode. Jeg blir stolt og glad når jeg ser fremgangen deres, uansett hva utgangspunkt de kommer med.

Tonje Johannesen

Jeg fikk gleden av å bli introdusert for yoga i 2015. Det ble et vendepunkt og en avgjørende brikke på veien mot en mer balansert og rolig hverdag og bedre helse. Tok Yin Yoga Utdannelse i 2017 hos HiYoga i Bergen. Instruerer i dag Yin yoga og Yoga stretching på StudioNOR, samt er lærer for revmatiske grupper på Haukeland, for å hjelpe dem i deres situasjon.
 

Yoga er en del av min egen hverdagsrutine. Min gode hjelper til økt bevegelighet og sirkulasjon i kroppen, eller bare for å samle tankene og slappe av i en travel hverdag. 

 

“Finn gleden i å gjøre noe godt for deg selv med Yoga”

Lise Tvedt

Jeg har gått yogakurs hos Margunn S Aquliar, med fokus på Yin yoga, yogafilosofi, trygg anatomi, lærerrollen og pusteteknikker. Jeg har undervist Yin og Yoga stretching på StudioNOR siden 2018. 

 

For meg er yoga å skape balanse - fysisk, mentalt og åndelig. Det har blitt min vei til  avkobling. 

Å få undervise yoga gir meg ro og klarhet. Jeg kjenner en indre styrke, får mer fysisk styrke og større tro på meg selv.

 

“Livet er ikke perfekt, men det finnes mange perfekte øyeblikk”

Heidi Folkeseth

Mitt første møte med yoga var ikke de fysiske bevegelsene, men meditasjonen.  Denne praksisen startet i 2012, hovedsakelig fordi jeg hadde en søken om å finne mer mening og velvære i mitt eget liv.

 

I 2014 kom tiden hvor jeg skulle dykke inn i de fysiske bevegelsene, ”asenas”. Min Yogareise startet i Peru, hvor min andre yogatime var på en fjellhylle i Machu Picchu. Fra denne dagen visste jeg at yoga skulle bli en stor del av mitt liv, og det har det blitt.

 

 • I 2016 tok jeg min første yogautdannelse gjennom ”Rainbow kids yoga”, med fokus på barn, ungdom og familieyoga. 

 • I 2017 avsluttet jeg min bachelor i ”Livsstilsendring og folkehelse” hvor min avsluttende bacheloroppgave omhandlet ”på hvilken måte kan yoga redusere stress”. 

 • Sommeren 2017  tok jeg min første Yogautdannelse gjennom Pranashamayoga institutt i Bali. 300 timer

 • Høsten 2018 tok jeg ekstra 200 timer Pranashamayoga utdannelse i Hawaii . 

 

Jeg har siden 2017 instruert yoga, både for barn i barnehager, familier, ungdom, voksne, bedriftsyoga og på yogasenter. 

 

For meg er yoga et verktøy for å bli bedre kjent med meg selv. Når jeg er på matten, så er dette en ”date” med meg selv. Et sted hvor jeg finner tilstedeværelse, nysgjerrighet, frihet og ro. Dette er noe jeg ønsker å dele i mine egne klasser.